• .

  Αυτές είναι οι 10 πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο!

  Αυτές είναι οι 10 πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο - η μία στη Σαντορίνη! Στις 10 πισίνες ξενοδοχείων που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε "wow" από θαυμασμό, συγκαταλέγει την πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου Grace στη Σαντορίνη η ταξιδιωτική ιστοσελίδα hoppa.com. περισσότερα..
 • .

  Περιφέρεια Κρήτης: Ιδρύει εταιρεία για τον τουρισμό

  Ένα βήμα παραπέρα θέλει να πάει το τουριστικό προϊόν της Κρήτης η περιφέρεια που ιδρύει αναπτυξιακή εταιρεία, όπως αποκαλύπτει το cretalive.gr. H εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΛΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε» , θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ και 9μελές διοικητικό συμβούλιο. περισσότερα..
 • .

  H Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων

  Στην πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων χωρών για διακοπές το 2015 περιλαμβάνεται η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η Loveholidays.com σε δείγμα 2.000 καταναλωτών. Η Ισπανία εμφανίζεται ως η δημοφιλέστερη χώρα διακοπών φέτος και ακολουθούν οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Ιταλία, το Ην. Βασίλειο, η Πορτογαλία, η Αυστραλία και η Κύπρος. περισσότερα..
 • .

  Travelnpleasure: Αυτές είναι οι 7 καλύτερες παραλίες στη Μεσόγειο

  Η Πλάκα Νάξου και ο Άγιος Γόρδιος Κέρκυρας ανήκουν στις 7 καλύτερες παραλίες της Μεσογείου, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό site travelnpleasure.com. Οι παραλίες της Μεσογείου είναι γνωστές για τα μοναδικά resort τους, την τροπική αίσθηση που δίνουν στο επισκέπτη και το παρθένο περιβάλλον τους. Χιλιάδες τουρίστες συγκεντρώνονται κάθε χρόνο σε αυτές για να απολαύσουν τα πεντακάθαρα νερά τους και να κάνουν ήρεμες διακοπές παραλίας. περισσότερα..
 • .

  $520 Million Marriott Marquis Washington, DC Opens

  Marriott Hotels, the flagship brand of Marriott International Inc., announces today the opening of the company’s 4,000th hotel: Marriott Marquis Washington, περισσότερα..
 • .

  Bloomberg: Νέο ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό το 2014

  «Οι προβλέψεις δείχνουν ότι το 2014 θα καταρριφθεί ένα ακόμη ρεκόρ» δήλωσε στο Bloomberg ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων περισσότερα..
 • .

  Σημαντική διάκριση για πέντε ξενοδοχεία της Ρόδου

  Πέντε ξενοδοχεία της Ρόδου περιλαμβάνονται στη λίστα της μεγαλύτερης τουριστικής σελίδας παγκοσμίως tripadvisor με τα καλύτερα ξενοδοχεία του έτους 2014. περισσότερα..
 • .

  Top 25 hotels in Greece

  Modern, interesting architecture; beautiful rooms and views. We spent most of our time on our deck, perched on a cliff overlooking the bay or in our very well appointed r περισσότερα..
 • .

  Μικρή αύξηση τιμών στα ξενοδοχεία

  Μικρή αύξηση των τιμών των δωματίων τους πέτυχαν για τον Ιανουάριο του 2014 τα ξενοδοχεία τους κυριότερους χειμερινούς ελληνικούς προορισμούς, σε σχέση με τον Δεκέμβριο τ περισσότερα..
 • .

  Τα ρεκόρ το 2014 και οι 6 πληγές

  Νέο ρεκόρ ετοιμάζεται να καταρρίψει ο ελληνικός τουρισμός το 2014, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 18,5 εκατομμύρια αφίξεις και πάνω από 13δισεκ ευρώ έσοδα. περισσότερα..
 • .

  Aqua Vista Hotels: Επέκταση με 20 ξενοδοχεία

  Η ελληνική αλυσίδα η οποία έχει έδρα στο Λονδίνο και θυγατρική στη Σαντορίνη, περιλαμβάνει ήδη 23 μονάδες, μέσω διαχείρισης ή affiliation στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρεταν περισσότερα..
 • .

  Οι κορυφαίοι του κόσμου για το 2013

  Η Ελλάδα διακρίθηκε με ένα βραβείο, που απέσπασε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar, για το ξενοδοχείο της στην Κρήτη. Το Aldemar Royal Mare βραβεύτηκε ως το «World's Leading περισσότερα..
 • .

  Ο ελληνικός τουρισμός στο προσκήνιο των διεθνών ΜΜΕ

  Θετικά τα αποτελέσματα των πρώτων προωθητικών ενεργειών της Marketing Greece στην παγκόσμια τουριστική αγορά. περισσότερα..
 • .

  Βραβεία σε ξενοδοχεία του Sbokos Hotel Group

  Τα ξενοδοχεία του ομίλου Sbokos Hotel Group, Cretan Malia Park και Agapi Beach βρέθηκαν και για φέτος στα κορυφαία στο κόσμο για την περιβαλλοντική τους πολιτική, αποσπώ περισσότερα..
 • .

  Μόνο το 8% των πελατών μένουν πιστοί στο ίδιο ξενοδοχείο

  Η Deloitte δημοσιεύει μια νέα έρευνα με τίτλο «A Restoration in Hotel Loyalty: Developing a blueprint for reinventing loyalty programs», που παρέχει ενδιαφέροντα ευρήματα περισσότερα..
 • .

  philippe starck: MAMA shelter hotel, marseille

  the spaces create contemporary interpersonal and intra-personal relationships with its visitors as they experience art, furniture, and fixtures that tell an experiential περισσότερα..
 • .

  Πολυτέλεια αντίδοτο στην κρίση

  «Στοίχημα» για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού αποτελεί η προσέλκυση επισκεπτών υψηλής οικονομικής επιφάνειας, ειδικά σε μια περίοδο ... περισσότερα..

Blog Categories

Popular Web

Popular Tags