Οι δύσκολοι καιροί, απαιτούν δυναμικές κινήσεις..


Μετά από δεκαετίες επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, η οικονομική κρίση μας έδωσε την αφορμή, να ξεκινήσουμε αυτό το εγχείρημα. Η ιδέα είναι απλή. Φέρνοντας κατασκευαστές σε απ'ευθείας επαφή με τον πελάτη, αλλά και επιλέγοντας κάθε φορά, τις καλύτερες προσφορές, επιτυγχάνουμε την καλύτερη τιμή για εσάς.

Ομως η χαμηλή τιμή, δεν αρκεί αν δεν συνοδεύεται από υψηλά ποιοτικά standards.


Για τον λόγο αυτό, η επιλογή των κατασκευαστών-συνεργατών μας, στηρίζεται σε απαιτητικά ποιοτικά κριτήρια. Ολα τα εργοστάσια με τα οποία συνεργαζόμαστε, διαθέτουν πλήρη πιστοποίηση, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας της Ευρωπαικής Ενωσης. (ISO, TUV, OekoTex, OekoLabel)

Εχουμε λοιπόν την βεβαιότητα, ότι πέραν των εξαιρετικών τιμών που σας προσφέρουμε, θα είμαστε σε θέση να τιμούμε, την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Αντικείμενο


Προσεκτική επιλογή μεγάλων και κυρίως αξιόπιστων κατασκευαστών. Οι παραγγελίες σας κατασκευάζονται εξαρχής, από πιστοποιημένα εργοστάσια και η τιμολόγηση γίνεται απ' ευθείας σε εσάς. Ετσι, εξαλείφονται όλα τα ενδιάμεσα "χέρια", με αποτέλεσμα να αγοράζετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.


Τα στελέχη


Με εμπειρία και γνώση πολλών ετών επιχειρηματικής δραστηριότητας, είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να σας συναντήσουμε, να σας ενημερώσουμε, να προτείνουμε τις συμφερότερες και ποιοτικότερες λύσεις και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Οι εγκαταστάσεις μας


Στα εκθετήρια μας, μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε πολλά από τα προϊόντα μας.

Οι άνθρωποι μας, έμπειροι και ενημερωμένοι, είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας ενημερώσουν όποια μέρα και ώρα σας εξυπηρετεί.